TSMS versie 09.01.09

Er is druk ontwikkeld aan TSMS en in september komt de nieuwste versie van TSMS uit. Voordat de klant overgaat naar de nieuwste versie kunt u, worden ze eerst via een live-demo van TSMS op de hoogte gebracht van de nieuwste features. In september beginnen wij met het updaten van onze klanten TSMS naar versie 09.01.09. Vanaf versie 09.01.09 kunt u via onze website zelf de updates voortaan… Lees meer »

TSMS

Het bewaken van (draadloze) netwerken, apparaten en applicaties is cruciaal voor elke organisatie. Met TSMS kunt u tijdig storingen in uw ICT omgeving detecteren en kostbare down-time voorkomen. TSMS is flexibel te integreren binnen uw bedrijf en kan alle apparaten bewaken die TCP/IP en/of SNMP 'praten'.

De monitoring wordt aangepast aan uw wensen, van alleen aan/uit monitoring tot complete monitoring van belangrijke servers of business-processen. TSMS heeft uitgebreide rapportages waarmee inzicht over de prestaties en beschikbaarheid van de gehele ICT-omgeving wordt verkregen.

 

TSMS - TAILOR MADE

 

TSMS kan u een passende monitoring oplossing leveren. Deze wordt volledig op maat gemaakt en aangepast aan uw diensten. TSMS - Tailor Made is flexibel te gebruiken en sluit volledig aan bij de wensen en behoeften van u en/ of uw klant. Op basis van de door u gekozen functionaliteiten wordt de prijs vastgesteld, hierdoor betaald u alleen voor de functionaliteiten die u gebruikt.

 

Indien een organisatie functionaliteiten wenst die nog niet beschikbaar zijn in TSMS, kunnen deze in overleg gemaakt en geïmplementeerd worden als TSMS – Tailor Made. Dit is trouwens niet alleen mogelijk in de Enterprise versie, maar ook in de andere versies van TSMS. Op deze manier kan er een versie ontstaan die zeer geschikt is voor één industrie (bv ziekenhuizen) of één toepassing (bv webshop monitoring, intelligente stroommeet systemen).

TSMS Enterprise TSMS Enterprise

TSMS Enterprise geeft de status van uw gehele ICT Infrastructuur inzichtelijk op één beeldscherm. Zo zijn er uitbreide mogelijkheden voor het beheersen van uw Business Processen, ketenmonitoring en End2End monitoring ICT. Als goed Netwerk management systeem werkt TSMS met rapportages, SLA´s en duidelijke systeem monitoring grafieken.